Trendlines Pro v2 [KoTa]

• Konuyu Başlatan kointakip
  • Başlangıç tarihi
kointakip

kointakip

Administrator
Yönetici
1769034764348.png

İndikatörün adresi : https://www.tradingview.com/script/p5SB7tTK-Trendline-Pro-V2-KoTa/

Not : Genel görüntülenmeye kapalı bir indikatör olduğundan sadece link üzerinden indikatörün sayfasına gidip, açılan sayfada favorilere ekle dedikten sonra roketleyip grafikte kullan a basmanız gerekiyor. Aşağıdaki küçük resimde göstermeye çalıştım.

1769035009057.png

Açıklama : Bu indikatör, karmaşık grafiklerdeki fiyat hareketlerini sadeleştirerek 15 dakikalık, 1 saatlik ve 4 saatlik zaman dilimlerinde otomatik olarak en doğru trend çizgilerini çizer. Manuel çizim zahmetini ortadan kaldırarak trend kırılımlarını (breakout) anlık olarak tespit etmenize olanak tanır.

Ana Özellikler:
  • Çoklu Zaman Dilimi Desteği: Scalp işlemlerden salınım (swing) işlemlerine kadar her vadeye uygun trend analizi.
  • Tepeleri ve dipleri dikkate alır ve hiç bir mumun içinden geçmez.
  • 5 farklı periyod için aynı anda trend çizgisi çizmeye çalışır.
  • Trend çizgilerini kama oluşturacak şekilde çizer.
  • Otomatik Kırılım Tespiti: Fiyat trendi kırdığında görsel uyarılar.
  • Hata Payı Düşük Algoritma: En yüksek tepe ve en düşük dip noktalarını baz alan profesyonel pivot hesaplaması.
  • Temiz Arayüz: Grafiğinizi kalabalıktan kurtaran, sadece önemli seviyelere odaklanan tasarım.
1769161264889.png
Youtube Trendline Pro kullanım videosu : https://ytbe.app/go/7q9KjHCo

Son düzenleme:
I

ibayrak17

New member
vavv harika olmuş usta teşekkürler
usta şu 10/20/30/40 diye devam eden rakamları anlayamadım yani onları sen standart olarak yapıpta kapatsaydın da kimse değiştirmek için uğraşmasaymış sanki daha iyi olur diye düşündüm ama yazan kişi sen olduğun için bi açıklaması vardır elbette

Son düzenleme:
kointakip

kointakip

Administrator
Yönetici
vavv harika olmuş usta teşekkürler
usta şu 10/20/30/40 diye devam eden rakamları anlayamadım yani onları sen standart olarak yapıpta kapatsaydın da kimse değiştirmek için uğraşmasaymış sanki daha iyi olur diye düşündüm ama yazan kişi sen olduğun için bi açıklaması vardır elbette
Onlar zigzag periyotları. O periyotlara göre zigzagları çiziyor. Ne kadar fazla olursa o derece zigzaglar büyüyor.
Ben kendime göre yaptım ortalama olarak.
İsteyen sabit tutar isteyen değiştirir.
scalp yapacaksa örneğin 5-10-15-20-25-30 diye beşer aralıklarla yapabilirler. Böylece daha fazla zigzag çizdirip daha fazla da trendline çizdirebilirler.
;)