Eski Binance CEO’su CZ, Ethereum (ETH) Kurucusu Buterin’e BNB Bağışladı! Nasıl Olur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kripto para sektörünün önemli figürleri, aldıkları kararlar ile kripto para piyasasının gündeminde yer almaya devam ediyor. Binance‘in Kurucusu Changpeng Zhao (CZ) ve Ethereum (ETH) Kurucusu Vitalik Buterin, bu figürlerin ilk sıralarında yer almakta.

Eski Binance CEO’su CZ geçtiğimiz dakikalarda resmi X hesabı üzerinden bir duyuru paylaştı ve geçtiğimiz süreçte yaptığı bir bağışı resmileştirdi. CZ, son paylaşıma göre Vitalik Buterin’in biyoteknoloji çalışmalarına 10 milyon dolarlık BNB bağışladı. İşte CZ’nin aktardıkları:

“Ben her yere kendi çapımda küçük bir katkı sağlıyorum. Misyon odaklı yetenekleri cezbetmenin en iyi yolu, önce sizin bu misyona gerçekten inanmanızdır. Benzer düşünen insanlar doğal olarak bir araya gelir.​

YZiLabs yatırımlarına ek olarak, birkaç ay önce Vitalik’in “açık kaynaklı biyoteknoloji” çalışmalarına kişisel olarak 10 milyon dolarlık BNB bağışında bulundum.​

Ayrıca son zamanlarda birkaç hayır kurumuna daha özel olarak bağış yaptım ve olumlu sonuçlar elde ettim. Bunların bazılarını yakında paylaşacağım.”​

Bağışlar yaptığını ve bu hamlelerine devam edeceğini açıklayan Binance kurucusu, sektördeki diğer önemli aktörlerin de benzer adımlar atması gerektiğini savunuyor.

*Son gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...