Kısa bir süre önce gelen bilgilere göre Mart ayında Solana Labs’e danışman olarak katılan Nikita Bier, sosyal medya platformu X’in yeni ürün müdürü olarak atandı. Bu son gelişme neticesinde Solana (SOL) danışmanı Bier, X sahibi Elon Musk‘ın ekibine dahil edilmiş oldu.
Açıklama doğrudan X üzerinden yapıldı. Bier, daha önce Facebook (Meta) ve Discord gibi uygulamalarda çalışmış ayrıca Solana’nın mobil uygulama ekosistemini genişletmeye yardımcı olmuştu.
Nikita Bier, X’te yaptığı açıklamada platformun hayatını değiştirdiğini belirtti ve şu sözleri aktardı:
“X’te topluluğumu bulmam ve bir kitle oluşturmam hayatımı her şeyden fazla etkiledi.
Bu sayede arkadaşlıklar kurdum, iş fırsatları yakaladım ve kız arkadaşımla tanıştım. Zaten neredeyse tüm zamanımı bu uygulamada geçiriyordum; şimdi bu zamanı başkalarına da aynı değeri sunmak için harcayacağım.”
Bier ayrıca, X’in yapay zekâ şirketi xAI tarafından geliştirilen sohbet robotu Grok’un gücünden faydalanarak “kişiye özel zaman akışları oluşturmak” ve kullanıcıların gündemi daha iyi anlamasını sağlamak istediğini belirtti.
Solana ağında yeni uygulamaların hayata geçmesine destek veren Bier, ilerleyen süreçte Solana’yı (SOL) X platformuna da entegre edebilir gibi gözüküyor.
*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!
(Kaynak : kriptopiyasasi.com)