Yükselişi Bilen Bitcoin Analisti, Binance’deki Bu Altcoin’de 5 Katlık Ralli Bekliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kripto para sektöründe yükselişler tüm yatırımcıların dikkatini çekiyor. Lider kripto para birimi Bitcoin‘deki (BTC) artışlar ile birlikte birçok altcoin‘de değer kazanmaya başladı. Bazı altcoin’lerdeki dev sıçramalar, %500’lü seviyelere dahi ulaşmış durumda.

Başarılı analitik şirketi Alphractal‘ın kurucusu Joao Wedson, son dönemdeki yükselişleri doğru bir şekilde tahmin etti. Kripto piyasasında artışların yaşanacağının birçok kez üstüne basan Wedson, bu yükseliş trendinin devam edeceğini düşünmekte.

Joao Wedson, bu boğa sezonu özelinde 5 dolar bandından Cardano (ADA) satışı yapmak istediğini açıkladı ve şu sözleri aktardı:

Ben elimdeki Cardano’ları (ADA) 4.90 dolardan satmak istiyorum!​

• Kısa vadede ADA şu anda bir dağıtım aşamasında, bu da yakında iyi bir alım fırsatı sunabilir. Ancak, Ekim sonu veya Kasım başı gibi ADA’nın 3 doların oldukça üzerine çıkması mümkün.
  • Bu, bazı teknik analiz formasyonlarını bozabilir ama zincir üzerindeki veriler birçok açıdan olumlu görünüyor — ve ben asıl buna güveniyorum.
  • Bizim ADA için spot ortalama alım fiyatımız 0.2883 dolar, bu da bence güçlü bir pozisyon!

Cardano’nun (ADA) ilerleyen süreçte 4.90 dolara yükselmesi, popüler altcoin’in anlık bulunduğu 0.72 dolardan 5 katlık bir ralli yapmasını sağlayacak.

I want to sell ADA Cardano at $4.90!

In the very short term, ADA is in a distribution phase, which should present a good entry opportunity soon. However, by late October or early November, it could be trading well above $3. This might break some technical analysis patterns, but… pic.twitter.com/N6O6dwuwHf

— Joao Wedson (@joao_wedson) July 11, 2025

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...