TRaderX

Administrator
Yönetici
Arkadaşlar telegram kanalımızda bir arkadaşımızın paylaştığı dolandırılma hikayesini paylaşıyorum;

Sevgili gurup üyeleri öncelikle herkese iyi akşamlar diliyorum başıma bir olay geldi lütfen anlatacaklarımı iyi okuyun ;
Bundan bir ay önce beni bir akşam üstü wtshp gurubuna eklediler borsa gurubu gurubun adı !!! x4 ALJ HİSSE DEĞERLEME OKULU
Her akşam profesör Volkan DÖŞOĞLU adında gurup yöneticisi piyasa hakkında değerlendirmeler yapıyor guruba piyasa yön bilgileri anlatıyordu.
Daha sonra günlük işlem yapıyorlardı. Akabinde sattım şu kadar kar ettim yarında kayılacağım msj satış ekran görüntüleri vs paylaşımlar yapılıyordu.
Bir hafta sonra assistan oldugunu söyleyen bir bayan işlem almak isteyip istemediğimi sordu.
Bende gurupta paylaşım yapılıyor herkes kazanıyor diye tamam dedim.
Hatta emin olmak için alınan hisseleri kontrol ediyordum.
Vay beee gercekten yükseliyor diyordum.
Sonra asistan bizim işlem platformumuz var, aracı kurum platformu.
Oraya hesap acarmısın dedi.
Actım, Bir miktar para yatırdım, işlem aldım.
Onlarla beraber kazandım.
Çekim yapmak istediğimi söyledim, tmm dediler ve hesabıma o gün için 20 bin çektim.
Önce küçük para eklemiştim sorun yoktu.
Bir gün dediler biz piyasa dışı patron malı alıyoruz, ederin %50 altında, kazanclarınız %100 oluyor.
Bir gaflet bu işlemlere girdim kazanacağım ya.
Neyse lot dağıtımı yapıldı. Benim hesapta 50 bin var. Bana verilen 150 bin tl lik lot.
Tabi düşün taşın dedim ki daha önce 20 bin cektin para geldi koy 100 daha iki ye katla al.
300 bin kredi cektim. 100 bin girdim işleme.
Tabi bu arda bir işlem daha aldım.
Ne bilim bakiye üzerinde lot verileceğini ordan 229 bin tl daha fark çıktımı
Onuda kredi cektim.
Oldu bizim ana para içerde 375 bin tl.
Neyse aldık sattık dostlar iki hisseyi bizim kar oldumu hesapta 1.568 milyon tl.
Hadi dedik şurdan 568 bin tl cekeyim kredileri kapatayım, 1 milyonla işlem almaya devam edeyim.
Çekim talebini girdim.
Haydaaaaa asistan onaylamıyor.
Lan hayrola para benim onayla.
Yok efendim ödeme alabilmen için şirket yönetim ücereti olan 184 bin tl yatır ondan sonra alırsın 568 bin tl dedi mi asistan hanım.
Ha işte dostlar ahanda tam burada ayıldım. Ama olan 375 bin tl ye oldu.
Hanım da doğum yapacak, maaş da gitti bankalara.
Ne yeriz ne içeriz, dogacak bebeye nasıl bakarız bilmiyorum.
Kısacası düştüm aman sizler kimseye kanmayın kimse kimseye acımıyor !