Bitcoin’de Herkes Yükselişler Bitti Diyor! BTC Gerçekten Düşecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kripto para sektöründe son günlerde satış baskısının ciddi miktarda arttığı görülüyor. Lider kripto para birimi Bitcoin‘in (BTC) ABD ile Çin arasındaki görüşmeler nedeniyle değer kaybetmesi, altcoin piyasasında da satıcıların yeniden hakim olmaya başlamasına neden oldu.

Şuan itibariyle kripto piyasasında birçok analist, temel ve teknik göstergeleri inceleyerek Bitcoin’in düşüş yaşayacağını iddia ediyor. Popüler kripto uzmanı Pentoshi ise BTC’deki yükseliş trendinin halen sağlam olduğunu paylaştı:

“Hâlâ Bitcoin’de (BTC) daha yüksek dipler ve daha yüksek tepeler yapıyoruz, genel olarak 3 günlük (3D) ve daha uzun zaman dilimlerinde güçlü bir yükseliş trendi var.​

• Bana göre en kötü senaryo, trendin devam etmesi için bir sonraki dipin 90 binlerin ortasında görülmesi olur. Tabii bu, şu anki destek olan 101-102 bin bölgesi kaybedilirse gerçekleşir.
  • Bence şu anki durumu 2021 ile karşılaştırmak doğru değil çünkü o zamanlar aşırı likidite (QT sonrası) dönemine giriyorduk ve piyasa koşulları tamamen farklıydı. Şu anda Bitcoin için rekabet artıyor ve elimizdeki tüm verilere göre günlük madencilikle çıkan Bitcoin’den talep daha fazla. Yani talep, arzı her zaman aşıyor.

Bence insanların en büyük düşmanı sabırsızlıklarıdır, ben de zaman zaman bu hataları yapıyorum.”​

btc-47-scaled.jpg

*Yatırım kararlarınızı kendiniz alınız…

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...