Altın Kahini Kiyosaki: Bugün Bitcoin (BTC) İçin Son Şansın Olabilir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kripto para sektörünün benimsenme oranı her geçen gün artıyor. Lider kripto para birimi Bitcoin (BTC), ABD‘den gelen destekler ve yüklü yatırımlar sayesinde zirveye yakın bir konumda yer almakta. Bitcoin’in güçlü kalması, kripto piyasasına ilgiyi de artırıyor.

Kısa bir süre önce ise dünyanın en çok okunan finans kitaplarının yazarı Robert Kiyosaki, Bitcoin hikayesini paylaştı. Altın kahini olarak tanınan başarılı yatırımcı, bu fiyatlardan BTC biriktirmeye devam ettiğini söylüyor:

“Bitcoin’e geç kaldım, bekledim… Belki de bu iyi bir şeydi. Çünkü bugünün para sistemini tam olarak anlayamamıştım. Sonunda ilk Bitcoin’imi 6.000 dolardan aldım. O zaman bana pahalı gelmişti.​

Bugün dönüp baktığımda ise, “Keşke o zaman daha fazla alsaydım” diyorum.​

• Şu anda Bitcoin 107.000 dolar. Yine içimde aynı ses: “Bu çok pahalı.” Ama buna rağmen yeniden alıyorum.
  • Neden mi? Çünkü bir gün Bitcoin 1 milyon dolara ulaşırsa – ki bu mümkün – yine aynı şeyi söyleyeceğim: “Keşke daha fazla alsaydım.”
  • Bugün sadece bir satoshi bile alabiliyorsanız, beş yıl sonra siz de büyük ihtimalle “Keşke o zaman daha fazlasını alsaydım” diyeceksiniz.

Bitcoin 1 milyon dolara ulaşır mı? Bilmiyorum. Ama şunu biliyorum: 107.000 dolardan aldığımda içimden bir ses bana tekrar şunu fısıldayacak — “O fiyat aslında paha biçilemez bir alım fırsatıydı.”​

*Gelişmeler için bizi takip etmeye devam edin!

(Kaynak : kriptopiyasasi.com)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...